Fri frakt over kr 1000,-

Kjøpsbetingelser

Bestilling

For å handle på De Arte Gymnastica må du ha fylt 18 år, er du under denne alderen må du få en myndig person til å handle for deg

Bestillingen er bindende i det kunden bekrefter bestillingen og ordrebekreftelsen kommer opp. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett. Når vi mottar din bestilling får du automatisk en ordrebekreftelse til din e-postadresse. Ordrebekreftelsen inneholder informasjon om produkter, pris, frakt, totalpris og kundeinformasjon. Les nøye igjennom ordrebekreftelsen når du mottar den og undersøk om den stemmer overens med bestillingen din

 

Bestilling av konkurransebekledning

Vår konkurransebekledning lages på forespørsel. Slike spesiallagede produkter kan ikke bestilles i nettbutikken. Vi designer din drakt etter individuelle mål og ønsker, og prisen avhenger av design. Dersom dere ønsker å kjøpe slike produkter må dere kontakte oss på epost eller telefon.

MERK: Spesialbestillinger byttes ikke.

 

Betaling

På www.dagymnastica.com kan du betale med VISA, Mastercard, KLARNA - få først betal senere, PayPal eller Apple Pay. 

 

Forsendelse/Sporing

Vi sender varene 1-3 dager etter bestilling. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i ferier, ved salgsperioder og høytider. Ved sen levering har du rett til å heve kjøpet uten ekstra kostnad og vi vil da tilbakebetale eventuelt forskuddsbetalt beløp innen 30 dager.

Vi sender alle varer med Bring. Med Bring leveres din pakke raskt og sikkert hjem til deg eller til et utleveringssted nær deg. Vi har en fast fraktpris på 59 kr uansett hvor du bor i Norge. Fri frakt på ordre over 1000,-

1-3 dager etter din bestilling får du en epost fra oss med kollinummer og sporingslink.

 

Retur, reklamasjon og angrerett

Ved kjøp av varer på www.dagymnastica.com kan du sende de i retur innen 30 dager fra du mottok varen, jmf angrettrettloven. Angreretten gir deg rett til å få pengene tilbake, men dette gjelder kun dersom merkelappene fortsatt henger på varen, samt at varen er ubrukt.

Vi anbefaler alle som sender varer i retur å benytte Norgespakke, da dette er sikrere mtp sporing av pakken. Varer som sendes med andre metoder og uten sporing sendes på eget ansvar. Kjøper betaler selv for retur av varen.

MERK! Spesialbestillinger og salgsvarer kan ikke byttes eller returneres.

Dersom det er feil på varen dekker vi kostnadene ved returen.

Viktig: For å få lengst mulig glede av våre produkter er det viktig at vaskeanvisninger følges nøye! Reklamasjonsretten gjelder ikke dersom vaskeanvisninger ikke er fulgt.

 

Tilbakebetaling

Kunden har rett til å få tilbakebetalt hele kjøpsbeløpet innen 14 dager om han/hun hever kjøpet. Regelen gjelder fra den dagen foretaket mottok henvendelsen. Dersom foretaket foretar omleveranse eller avhjelper ved reklamasjon, skal eventuelle fraktkostnader tilbakebetales innen 14 dager fra foretaket har mottatt den reklamerte varen.

 

Bytte av varer

Dersom du har bestilt feil størrelse eller liknende er det fullt mulig å bytte varen. Varen kan enten byttes via post eller ved fysisk oppmøte hos oss (Liabakken 10, 3113 Tønsberg). Dersom varen skal sendes i retur er det viktig at forsendelsen inneholder enten ordrebekreftelse eller pakkseddel. Ha også dette med dersom varen skal byttes ved fysisk oppmøte. Igjen, vi anbefaler alle som sender varer i retur å benytte Norgespakke, da dette er sikrere mtp sporing av pakken. Varer som sendes med andre metoder og uten sporing sendes på eget ansvar. Kjøper betaler selv for retur av varen.

MERK! Spesialbestillinger kan ikke byttes.

Kontakt oss enten via mail (post@dagymnastica.com) eller på telefon (+47 92 02 51 88) ved spørsmål ang retur, reklamasjon, angrerett eller bytte av vare.

 

Returadresse

De Arte Gymnastica AS
Liabakken 10
3113 Tønsberg
Org.nr.: 925 923 729

 

Rabattkoder

Rabattkoder kan ikke kombineres. Man kan benytte en rabattkode per handel. Rabattkoden må legges inn i feltet "rabattkode" ved utskjekk før betaling og kan ikke legges til i etterkant. Rabattkoder gjelder en gang per kunde.

 

Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker ilegges et gebyr på kr 250,-. Falske ordre vil bli anmeldt.

 

Salgsforbehold

De Arte Gymnastica AS tar forbehold om prisendringer, trykkfeil, endringer i tekst, bilder og linker på vår nettside. Vi importerer varer fra USA, Australia, Storbritannia og Tyskland og prisen påvirkes derfor av kursendringer. Dersom kursen stiger uforutsett vil dette kunne påvirke salgsprisen.

Tilbud gjelder så lenge lageret rekker.

Alle priser er oppgitt inkl. 25% MVA